Hoi An, dag 1(strand en lekker eten)
Door: Daan en Tries
Blijf op de hoogte en volg Daan en Patricia
13 Juni 2006 | Vietnam, Hoi An
Eerst een lekker uitgebreidt ontbijt en daarna de kamer bekijken, heel erg leuk met balkon met uitzicht over de rijstvelden.
Het was een duurdere kamer dan we geboekt hadden, maar alles zat voor de goedkope kamers vol, dus zouden we de dag erna naar een andere goedkopere kamer gaan. Maar voor nu was het perfect!!
Op naar het strand, bij de scootertaxi achterop. Een prachtig strand weer, waar we lekker vis aan het strand gegeten hebben.
Onderweg hadden we al een heel leuk restaurantje gezien boven de rivier. Waar we 's Avonds best konden gaan eten.
Het is hier al aardig heet, zo'n 35 graden en dan is een duik in de zee heerlijk.
Na het strand zijn we een beetje rond gaan lopen in het stadje en kwamen we verschillende naaiateliers tegen. Ik heb 2 jurkjes en een topje laten maken en in een ander atelier heeft Daan een broek laten maken.Zelf kan je het ontwerp en de stof uitkiezen(de volgende dag zou het al klaar zijn)
Het restaurant op de rivier was erg leuk en heer sfeervol, de vietnamesen weten hier heel goed hoe je een restaurant leuk moet aankleden. Af en toe kwam er een bootje langs varen. Met het toetje zijn we bij het personeel gaan zitten en hebben we voetbal gekeken (engeland- Urequai(ik weet niet hoe ja dat schrijft)
Was erg gezellig en we moesten beloven dat we de volgende dag weer terug zouden komen voor de lunch en dan zouden ze een cd branden met de muziek die ze daar draaiden.